QUÈ OFERIM?

Servei Integral

Ens complau oferir un servei integral, on totes les necessitats derivades del procés d’obertura d’un negoci puguin ser cobertes pel nostre equip.

El nostre servei neix des de la selecció i elecció del millor local possible per desenvolupar l’activitat, que inclou desplaçaments per veure diferents locals, analitzar els costos d’adaptació, etc., fins a la tramitació final de l’expedient amb ICICT, ECA, etc. Durant tot aquest procés estem en disposició de fer els projectes d’instal·lacions, projectes d’obra, permisos d’obra, etc.


Projectes d’obra

Si cal una reforma del local, realitzem Projectes d’Arquitectura per a la correcta realització de les obres. Volem treballar junts, intercanviant idees, i posant a la seva disposició el nostre coneixement de materials, perquè ens puguem adaptar al màxim a les seves necessitats i aconseguir el millor resultat possible. Posem totes les nostres ganes de treballar al seu servei, perquè el resultat final sigui l’esperat en tots els aspectes. Projectes d’instal·lacions Oferim un servei integral d’enginyeria, perquè puguis centralitzar en una única empresa tots els serveis que necessites per a l’obertura del teu negoci. Així que realitzaré qualsevol projecte d’enginyeria que pugui ser necessari. El fet d’oferir-tots els productes fa que els preus finals siguin molt més econòmics per als clients, que contractant en diferents empreses. Dissenyem instal·lacions de:

  1. Calefacció.
  2. Climatització.
  3. Gas.
  4. Electricitat.
  5. Contra incendis.

Certificacions

Quan s’han acabat totes les adaptacions del local on es desenvoluparà la nova activitat, a fi de tenir el permís definitiu, caldrà la presentació dels butlletins, i certificats que corresponguin segons les obres realitzades, i segons el tipus de negoci que es desenvoluparà . Nosaltres podem realitzar qualsevol butlletí, i qualsevol certificat que sigui necessari, això per tant, no serà un obstacle ni 1 contra temps per als vostres interessos si ens fas confiança de treballar junts. Nosaltres podem encarregar-nos de tot i ens encarreguem de tot.

Llicències d’obres

En el cas que hi hagi la voluntat de sol·licitar el permís d’obres corresponent a l’Ajuntament municipal que correspongui, estem en plena disposició de preparar un expedient expressament realitzat per a aquest tràmit. El nostre equip multidisciplinari ens permet fer-ho al millor preu possible.

La serietat i la formalitat, per a nosaltres és l’única manera d’entendre el treball. El nostre mètode de treball i la nostra organització ens permet oferir-li:

  1. Preu.
  2. Servei.
  3. Rapidesa.
  4. Compromís.
  5. Professionalitat.